online!

efter ytterligare en vecka utan interkontakt är vi nu uppkopplade mot yttervärlden igen. någon/några roar sig med att skära av fiberoptikkabelen i söder, den som försörjer hela norra mocamibque med bla internet, & och när detta händer blir vi internet paralyserade. nu har det hänt två gånger på en månad! det innebär också att alla banksystem slås ut! inga bankärenden kan genomföras. jag undrar om de som ägnar sig åt detta sabotage inser konsekvenserna av sitt handlande?
vi har haft två regniga veckor i nampula, det har regnat under stor del av dagen, vilket är ovanligt. normalt regnar det några timmar på eftermiddagen och där emellan är det soligt. nu har himlen varit jämngrå nästan hela tiden.
hade tänkt lägga ut bilder på våra valpar & från emerson & edson första skoldag i nampula, men systemet vill inte, så ni får vänta.
måste straxt duscha, för att göra mig klar att åka till Erati, ett distrikt ca 250km norr om nampula. ska dit för att tacka distriket för ett gott sammarbete under projekttiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0