ett höstligt stockholm

i stockholm sedan igår. troligen kommer det inte att bli så mycket skrivet i bloggen under tiden jag är här. vi får se eller rättare sagt ni får läsa....... som sagt jag kommer att vara i stockholm till den 31 oktober & är tillbaka i nampula den 1 november.

mer sverigesemester bilder

ytterliggare lite bilder från vår sverige tripp
ingegerd bjöd på jordgubbstårta - fantastiskt det får man inte så ofta i mocambique = aldrig


& så träffade vi hampus, felicia  (längst bak i bilden) & nellie (med stora håret) hos kaisa & ragnar i kaggeboda (utanför norrtäljelyckat usaid besök!

för er som kommer bilden av kvinnan som visade hur man tillreder barnmat, kan jag berätta att hon heter laurinda. under besöket av usaid förra veckan visade hon våra besökare hur man tillreder näringsriktig barnmat och det blev en succé! alla smakade och tyckte det var jättegott!
tack laurinda och alla andra i micolene och netia som gjorde besöket till den succén som det blev!!

lite semesterminnen

vi tillbringade semestern i sverige och i schweiz under agusti månad. för intresserade finns nu lite bilder att titta på. tyvärr verkar inte kwiknet ha kapacitet nog för att lägga upp bilder. på jobbet går det supesnabbt, men där har jag ju annat att göra än att blogga.


bror anders & svägerska lena på stranden i byerum - öland


domingos plockar blåbär för första gången


det blev till en paj (tror jag) gott var det iafnytt intresse väckt: fågelskådningyara, carstens & evelyns dotter, som följer i sin mors fotsteg....

hitta min papperskorg!

hjälp! papperskorgen i min laptop har försvunnit. har försökt hitta den, men utan resultat. kan någon hjälpa mig?
en bra start på en söndag, är att inleda dagen med frukost på hotell girassol med vännen greta (ni kolla in gretas blogg här). frukost och prat bäddar för en bra dag.
nej ännu ingen lösning på vattenproblemet på vårt kontor (för er som undrar). vi köper vatten i stora tankbilar, som sedan pumpas över till kontorets vattentankar, men det funkar, vi har unte varit utan vatten under senast1,5 veckorna.
vi har blivit med tvättmaskin! igår anlände en alldeles ny tvättmaskin till vårt hus. nu väntar bara installering av den samma. ska bli fantastiskt när den kan börja användas.
ytterligare en bloggare,  rebecca i pemba, för er som är intresserade av livet i mocambique. följ hennes senaste   öden med trafikpolisen.

RSS 2.0