vackra blommor

ja mina bloggförsök verkar inte lyckas nått vidare. glömde bort vilken e-mail adress och lösenord jag använt till "lott et al i mocambique". så det blev att skapa en ny. igen!! men skam den som ger sig..... jag ska lyckas (någon gång).
att leva i mocamibique har sina bra & dåliga sidor. en bra sida av livet är att man har hem hjälp,  som städar lagar mat, diskar och tvättar & en massa annat som ständigt behöver göras. övervaka elektiker, rörmockare & andra hantverkare som behöver utför mindre eller större arbeten i vårt hus. ja de måste kollas!! annars hamnar dörrlås upp & ner, vattenlås under diskhon cementeras fast, med kommentaren: "det kommer aldrig att läcka mer". nej & vi kommer aldrig att kunna öppna om det behövs.....
i en massa annat ingick denna att veckan ett mycket vackert blom arrangemang. ska försöka publicara buketten på bloggen.
 
den vacklra buketten.
jag lever i skuggan av ramadan. domingos fastar nu under ramadan, vilket också innebär 1 - 2 besök i moskén per dag, & att man inte ens får kramas. men nu fattas det bara 9 dagar.
igår var jag på "min" skönhetssalong & fick manikyr, pedikyr & ögonbryn  gjorda för 160 SEK. En annan lyx som man kan unnas sig här.
var uppe redan vid 4:30 idag, för att köra domingos till busshållplatsen, han skulle ta bussen tillbaka till angoche, där han arbetar. kom hem gick &la mig & sov till 10. urskönt!
ps. för som ev. undrar. nej jag har ännu inte lärt mig tända gasspisen, men jobbar på det.

Kommentarer
Postat av: Dotter

Tycker att det är mest fantastiskt att du upptäckt att du har gasspis!!!! ;)

2008-09-21 @ 21:18:37
Postat av: Anonym

Ja, den var verkligen snygg. Hon är begåvad din Empa. Nu fattas bara den stiliga vasen från kines affären, vå får väl ta en runda i Helgen om du inte åker till Pemba.

2008-09-22 @ 21:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0