förvirrat i jemen

nu publiceras min blogg www.lottaimoz .blogg.se igen, utan några kommentarer att den skulle vara pornografisk, så jag kommer att fortsätta att använda den sida i första hand. om det inte funkar kommer jag att använda min andra blogg http://lottaimoz.blogg.se/takecare, så ni får ev kolla båda.

jag är nu i  harat, en stad i nordöstliga delen av jemen för introduktion av rädda barnens aktiviter här. igår besökte jag två flyktingförläggnigar för internflyktingar, alltså människor från jemen som på grund av kriget måst fly från sina hem. hela staden harat kryllar av biståndsorganisationer & fnorgan.

just nu sitter jag på rb's harat kontor som är inhyst på ett hotell. har släskap aven kollega (kvinnlig) vid namn iman. ska försöka planera lite & reda ut mina första intryck från här.

Kommentarer
Postat av: Tant Greta i Afrika

Skönt att du är tillbaka igen. Jag har nu börjat min julledighet, men har svårt att vänja mig. Stressen sitter i varenda cell, men det tar väl några dagar att lugna ner sig. Ausi är ute och jobbar någonstans, men kommer nog hem i morgon igen. Annars allt bra. Kram

2009-12-15 @ 21:23:12
URL: http://gretastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0